dimecres, 16 d’abril del 2014

Resum informatiu al Palau de aquest trimestre

Assemblea General
El 5 d’abril, Tarragona es va omplir de membres de l’ANC d’arreu del país. Amb el lema “estem preparats per tornar a fer història”, l’assemblea de l’Assemblea va aprovar el full de ruta per aquest 2014. L’entitat està més viva que mai i en aquesta jornada es va poder assaborir aquest moment trepidant i emocionant de l’ANC.

Persecució de l’ANC i de la Carme
Des de sectors rancis de l’estat espanyol s’està duent a terme una persecució i fins i tot criminalització de l’entitat. Sovinentegen els articles i les manifestacions que pregonen la censura de l’Assemblea. Malauradament alguns fins i tot acusen, assenyalen i denuncien la presidenta, Carme Forcadell. A la pràctica, a cada nou atac hem sumat socis i actualment superem els 30.000, el doble de fa un any. El discurs de la por no ens pot aturar perquè tenim la consciència de fer bé les coses. Si voleu fer pinya: elpalaudanglesola@assemblea.cat   

Signa un vot per la independència
La campanya va avançant i cada cop hi ha més signatures. Aquesta campanya es basa en el dret fonamental de petició reconegut tant a l'article 29 de la Constitució espanyola, com a l'Estatut  i està regulat per la Llei Orgànica 4/2001. Aquest dret preveu el reconeixement de les persones naturals i jurídiques poder fer peticions sobre matèries d'interès col·lectiu o general. Al Palau d’Anglesola entre el cap de setmana de recaptació de gener, la festa major de Sant Blai i Sant Jordi, superem els 500 vots.

Multitud d’actes
Des del Pla d’Urgell s’organitzen multitud d’actes per mantenir la flama de la independència ben encesa, per crear consciència, per argumentar el per què. Aquests mesos s’han apropat a la nostra comarca persones com en Santiago Vidal, la Carme Forcadell…

Podeu consultar l’agenda a: http://assemblea.elpalaudanglesola.cat/

Lluny de les provocacions
El pal de bandera de la plaça Catalunya cada cop és més petit. Ha sortit fins i tot a TV3 i l’hem hagut de restaurar dues vegades perquè l’han tombat violentament. Cap problema. Lluny de provocacions, lluny dels atacs. La nostra acció en tot moment ha estat, és i serà tranquil·la, exemplar, constructiva… I amb els qui no comparteixen el nostre objectiu, l’estat propi, ens agrada dialogar-hi, farcir el discurs de raons, compartir la passió i il·lusió que ens fa… i, en tot cas, respectar l’opinió de cadascú. Alguns, però, no estenen la mà a parlar-ne, ni gosen pensar. Són els que només entenen el joc del vandalisme.
Podran tombar pals, cremar estelades… però no tombaran ni retallaran el nostre somni i el nostre pas és tan decidit com pacífic. Així que ens allunyem de qualsevol radicalisme i senzillament reclamem votar, decidir. Que el 9 N està cada cop més a prop. I esperem que aleshores la notícia mediàtica sigui l’èxit democràtic i no pas les bretolades i les pintades.

L’onze de Setembre tornem a BCN
Reserveu-vos altre cop la Diada Nacional per fer història. El matí d’aquella festa proposem un acte col·lectiu, popular i massiu al Palau d’Anglesola. I a la tarda autocar i cap a BCN, per construir un mosaic humà en forma de V. Una ve baixa de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria. Podrem omplir tres autocars de palauanglesolins? Som-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada