divendres, 25 d’abril del 2014

CATIGAT



Catigat   passa per El Palau - 






         Diumenge 27 ,mes o menys ,des de les 11  fins les 12 del matí

Recorregut 


Catigat Pla d'Urgell
Us recordo que el dia 27 d'abril està prevista la
VII Cati-Gat Pla d'Urgell
(http://catigat.blogspot.com.es), que enguany surt i finalitza a
Bell-lloc,
amb un lema molt escaient: "Objectiu 1714" per posar en circulació 1714 rodes, és a dir,
 857 bicicletes simultàniament per la comarca.



Els organitzadors ens han demanat a les diferents assemblees territorials col·laboració perquè a cada poble hi hagi una mobilització per tal que s'engalanin els balcons amb senyeres i estelades per a l'ocasió, que es faci sonar música festiva i reivindicativa pels altaveus i que la gent de cada poble pugui sortir a animar a tots els ciclistes. Tot plegat perquè la Cati-gat sigui,  aquest any més que mai, una diada esportiva i lúdica, però sobretot reivindicativa i compromesa amb la llibertat de Catalunya. Depèn, doncs, de les diferents assemblees locals organitzar aquest suport i col·laboració i  per això us faig arribar els horaris aproximats de pas de la cursa per les diferents poblacions,  i un enllaç al Dropbox on podreu veure les captures de pantalla dels carrer de cada poble que passarà la Cati Gat  perquè pugueu preparar els actes que cregueu convenients.


El pais de tots

Us recordem que el dilluns 28 d'abril, a les 20 h i a la seu de l'Ateneu, s'impartirà la formació del projecte "El país de tots" que ha engegat l'Assemblea Nacional Catalana per saber donar arguments i saber transmetre i convèncer els indecisos. 

És molt important l'assistència de com més membres i simpatitzants millor a aquest acte de formació per l'interès que desperta ja que "El país de tots" és un projecte de l'Assemblea per consolidar i ampliar la majoria social a favor de la independència de Catalunya, a més de garantir la cohesió social en la futura Catalunya independent.

Amb la formació "El país de tots" us donaran informació per fer arribar les raons per la independència a  indecisos i no convençuts. A aquelles persones que encara dubten i que no tenen clar si volen que Catalunya sigui un estat independent.

Us demanem la màxima assistència i difusió de l'acte.  Salut i país

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada