divendres, 9 de setembre del 2016

11S: VINE A LA FESTA DE LA REPÚBLICA DE TOTHOM! QUÈ FAREM A LES 17.14h?


Lleida
La mobilització es concentrarà a la llera del riu Segre, entre el Pont Vell i la passarel·la del Liceu Escolar (del tram número 1 fins el 10). 

Hi haurà 10 trams que corresponen a 10 comarques diferents: el Segrià, la Noguera, el Pla d’Urgell (el tram 3), l’Urgell, la Segarra, les Garrigues, el Pallars Jussà, la Vall d’Aran, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribargorça.


Què farem a les 17.14?
A partir de les15h es començarà a tallar el trànsit a les àrees afectades.

A partir de les 16:00h la gent ja s'haurà de col·locar al seu tram. HI haurà activitats diverses (concerts, gegants, colles geganteres, batucades...)

A les 17.14h les campanes de la Seu Vella de Lleida anunciaran l’inici de l’acció. Tot seguit, es farà una salutació, es llegirà la primera part d’un manifest comú i, immediatament després, sonarà una cançó instrumental. 

Tots els assistents a la mobilització disposaran d’uns punts de cartolina que s’hauran repartit prèviament, i que aniran aixecant per mostrar-ne la part de color groc, de manera compassada, simulant l’efecte d’un batec.

Seguidament, serà Berga qui prendrà el relleu a Lleida, seguit de Salt, Tarragona i, finalment, Barcelona. Tots els punts tindran el mateix programa d’acció: introducció d’un presentador, lectura d’un manifest i batec.

Tan aviat com els cinc punts hagin acabat de fer el batec, un coet llançat a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts alhora, al ritme de la música i representant simultàniament el batec d’un cor.

Mentrestant, les colles castelleres aixecaran uns pilars que simbolitzaran els Pilars de la República Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada